Secret Recipe punya kek Indulgence

Assalamualaikum.

Sape tak kenal Secret Recipe kan? Nak jadikan cerita, adalah kawan post dekat facebook dia duk gigih makan cake Indulgence ni dekat SR. Kalau tak tayang gambo, takpelah juge. Ni terpampang dekat skrin handphone kite besar-besar. Ghase nak geget-geget je skrin handphone masa tu.

Dah telan-telan ailio, gi lah dekat-dekat dengan husband. Nak mujuk suh beli kek yang sedap ni dekat 1Borneo. Tapi taktik tak berjaya sebab husband tau zaman i mengidam dah berlalu so dia tau ni bukan mengidam tapi nafsu semata-mata. Cisss

Tapi kelmarin lepas balik dari kenduri kahwin, husband bawa jugak gi 1Borneo demi nak melayankan tekak wife dia ni. So, dapatlah dahku merasa kek Indulgence dari Secret Recipe tu. Harga dia memang dah sedia maklum. Sepotong RM9. Agak pricey jugaklah tapi bagi i, its worth sebab kek tu memang sedappppp. Kalau setakat nak merasa sekali sekala bolehlah. Tapi kannn. Lepas dah merasa sekali ni, macam nak lagi. Huwaaaa

Eh, eh. Gaji dah nak dekat kannnn. Abangggggg ;-*

posted from Bloggeroid

Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
Sir Ichimoku
admin
January 18, 2017 at 4:24 PM ×

Selamat berkenalan blogger.

Jom exchange link : https://wanfaizumi.blogspot.my

Post Pengenalan : https://wanfaizumi.blogspot.my/2017/01/welcome-dunia-blogger-bertukar-link.html

Reply
avatar
Pha Is
admin
January 19, 2017 at 12:09 AM ×

amboi.. time gaji masuk je laju.. hahaha

Reply
avatar
IK Tia
admin
January 20, 2017 at 11:24 AM ×

waktu ni je leh bodek sehabisnyaaaa. hahahaaa

Reply
avatar