Dapat Topup RM10 Secara Percuma!

Assalamualaikum.

Iols ni, pantang nampak benda free. Semua nak bedal. Tapi tu lah, kadang kalau ada barang free tipulah, fake lah. Takleh nak caye 100%. Kena ada real testimoni baru nak grab.

Latest, adik ada bagitau yang dia dapat topup free yang bernilai RM10. What?! RM10? Perhhh sapa nak bagi uolsss? Nak dapat RM5 pun kemain payah lagi ni kan pulak RM10. Betul ke, betul ke?



Haa, jangan taktau benda ni bukan fake ye. I sendiri dah cuba dan dah dapat pun kreditnya. Senyum sampai ke rahang iolsss. Over!

Tapi nak bagitau siap-siap yang topup free ni just untuk pengguna Celcom ye. Bukan Digi, Maxis, Tunetalk dan lain-lain. Hanya Celcom saje.

So, macamana nak dapat topup free ni?

Okey first, i nak citer dulu macamana boleh tau pasal mende ni. Kalau perasan, celcom selalu hantar mesej dekat kita. Tapi most of us just ignore je mesej tu semua konon takde pekdah. Macam i lah. Read je pastu buat tak tau.



See, dia macam iklan yang hanya menyemakkan inbox padahal apa yang dia bagitau tu betul. Dari kita je nak ambik tau ke tak nak.

Macam you guys lah. I pon malas nak ambik tau pasal iklan tu. Sampailah satu hari tu adik i pumpang dalam group siblings kata dia dapat topup percuma untuk celcom. Weols yang lain pun apalagi lajulah reply tanya dia macamana boleh dapat.

Rupanya kena download dulu apps Boost Top Up, register nombor celcom uols, then nanti akan ada notification kata uols berjaya dapat RM10. Pestu claim lah! Pindahkan je ke nombor celcom uols tu. Memang senang gile!



Klik dekat Mobile Kredit tu, masukkan nilai RM10, taip nombor celcom anda, and wallah! Kejap je dapat mesej berjaya.

I tak tipulahhhh. And fyi, i takkan dapat komisyen pun dari mana-mana company sebab i just nak share dengan uols je.

Dengan apps Boost Top Up, uols akan dapat macam-macam. Jimat masa, memudahkan, siap ada SURPRISE REWARDS lagi. So, nak tengok apps ni bolehlah download laju-laju eh.

posted from Bloggeroid

Previous
Next Post »